juliandorp-aan-zee weekendje weg zeezicht fietsen aan de kust sauna julianadorp villa zeezicht wellness open haard wellness

Story of Rent a Holidayhome...

Rentaholidayhome is een Nederlandse Verhuurbureau die vakantiehuizen verhuurt in Nederland, België, Zwitserland en Spanje.

De vakantiehuizen in Nederland en het vakantiehuis in België zijn eigendom. Hier komen wij minimaal 1x per maand, doen het onderhoud zelf en kunnen u dan ook verzekeren dat deze huizen perfect in orde zijn. Ook aan de inrichting is veel zorg besteed.

In Spanje werken wij samen met 2 gerenommeerde makelaarskantoren die een groot aantal luxe villa’s in beheer hebben . Het contact is goed en snel en de kwaliteit van de aangeboden villa’s hoog. Wij hanteren dezelfde prijzen als de agentschappen (laagste prijs garantie).

Daarnaast verhuren wij ook voor eigenaren van villa's aan de Costa Brava. Deze villa’s mogen wij u exclusief aanbieden.

Rentaholidayhome is gevestigd in Zandvoort waar u altijd welkom bent voor een persoonlijk gesprek.

Telefonisch kunt u ons bereiken: 0031- 6 5068 4005, op alle dagen van de week ( dus ook in het weekend) van 8.30 uur tot 23.30 uur.

Waarin onderscheiden wij ons:

- 7 dagen per week bereikbaar, ook buiten kantooruren

- Veel enthousiasme en inzet, wij reageren snel op al uw vragen

- Flexibel

- Persoonlijk contact

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland.
Dossiernummer: 52070352

Nederland

In Nederland verhuren wij momenteel alleen de huizen waarvan we zelf eigenaar zijn. Wij hebben huizen in Zandvoort en Julianadorp aan zee.
Deze huizen zijn populair omdat ze door hun luxe en interieur ver boven de middelmaat uitsteken.
In Zandvoort hebben wij een prachtig eerstelijns appartement, met een droomuitzicht op zee. In Julianadorp verhuren wij 5 huizen op 2 vakantieparken, ook deze villa's liggen bijna direct aan zee.

Belgie

In Belgie ligt onze trots. Het is een stoer en sfeervol huis, maar vooral een huis om te genieten en plezier te maken. Het ligt direct aan de rivier de Ourthe,
het heeft binnen zowel als buiten een houtkachel en er zijn ook kano's aanwezig. De grote omheinde tuin van 2600m2 doet de rest.

Spanje

In Spanje ( Costa Brava ) zijn we vooral bezig met de verhuur voor derden. We zijn daar zelf ook actief geweest en hebben daar goede contacten aan over gehouden. Wij richten ons voornamelijk op de wat luxere villa's met zwembad, die we met een gerust hart durven te verhuren. Aangezien we geen eigenaar zijn moeten we alert zijn en voor onze klanten opkomen, want de huurders willen graag ombekommert op reis gaan en wij willen dat graag aanbieden zonder zorgen.

Ook zijn we nog op kleinere schaal bezig in Zwitserland en Frankrijk. Wij verhuren daar huizen voor eigenaren die we zelf kennen waardoor we verzekerd zijn dat alles uitstekend in orde is.