jacuzzi met terras skien in Nendaz uitzicht chalet nendaz chalet etoile sauna woonkamer en keuken chalet etoile hoornblazers op tracouet vide chalet nendaz Quatre vallees terras met uitzicht

Beschikbaarheid 2016

Prijzen 2016

prijzen-2015

Vul hier a.u.b. u aanvraag in..

Quatre valees

U vindt de "4 vallees" in het kanton Wallis, één van de 26 kantonnen van Zwitserland in het zuid-westelijke gedeelte van het land vanaf de bronnen tot aan het meer van Genève. Het is een streek met bergtoppen tot 4000 meter , en de 12 grootste gletsjers met een grote hoeveelheid bergpassen.
In dit zonnigste kanton van Zwitserland kunt u genieten van adembenemende uitzichten over de valleien. Het meest bekend in deze streek is waarschijnlijk de Matterhorn en de ski-oorden Zermatt en Verbier.
Vanaf de eerste sneeuwval veranderd the quatre vallees in een waar wintersport paradijs, De Quatre Vallees is het het grootste ski-oord van Zwitserland met wel 410 km aan pistes ( 5 sterren) en meer dan 90 liften welke de plaatsen Verbier, Nendaz, Veysonnaz, Thyon and La Tzoumaz met elkaar verbindt .
Dit kristallen landschap is net een ansichtskaart, met sneeuw bedekte bossen een geweldig winterblauwe hemel en als contrast de mooie houten chalets. Er is een groot aanbod in wintersport activiteiten:wandelingen op speciale sneeuwschoenen onder leiding van een gids, snowboarden, tourskien, sleeën, off-piste onder leiding van een ervaren ski-leraar. Maar ook het andere genieten: relaxen in een thermaal bad in één van de welnesscentrums, metvrienden een heerlijk glas Fendant wijn drinken bij een knapperend vuurtje in een authentiek chalet of een avondje heerlijk uit eten in één van de vele restaurants waarbij de welbekende Raclette kaas natuurlijk niet mag ontbreken Winter in Wallis blijft bekoren!

De topografie van de quatre vallees en het milde klimaat maakt het mogelijk om vele sporten te beoefenen in Wallis.In de zomer is het een plek voor bergbeklimmers, zongenieters, mountain bikers, bergwandelaars, het oversteken van gletsers en expedities.
Het geweldige uitzicht op de bergtop is een welverdiende beloning na een beklimming. Natuurlijk kunt u het ook de "easy way" doen. De moderne kabelbanen brengen u binnen korte tijd naar boven zodat u ook met de hele familie dit magnifieke panorama kunt bekijken.
De regio heeft 8 golfbanen en diverse Spa and Wellness centra's.
Ga hier huur-chalet-nendaz naar de home-pagina.