jacuzzi met terras skien in Nendaz uitzicht chalet nendaz chalet etoile sauna woonkamer en keuken chalet etoile hoornblazers op tracouet vide chalet nendaz Quatre vallees terras met uitzicht

Google maps en Contact


Chalet Etoile weergeven op een grotere kaart

Contact

Rob & Erica van Zutphen
Schuitengat 75
2042 TL Zandvoort aan Zee
Tel 0031 (0)23 7432360
Mob 0031 (0)6 50684005

Rentaholidayhome@gmail.com

Ook in de zomer is Haute Nendaz een geweldige vakantie-bestemming. Vooral het wandelen en mountainbiken kan hier overde prachtig uitgezette route's. Het zwembad heeft een over heerlijk zonnig buitenterras met ligstoelen waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht op de bergen en het dal. Het dorp beschikt ook over een buitenzwembad ( 300 meter van het chalet), tennisbanen en een klimmuur. . Sion is een prachtige historische stad en zeker de moeite waard voor een stadswandeling.
Golfen kan op diverse banen in de omgeving.
Wallis is één van de meest favoriete bestemmingen voor golfspelers over de hele wereld. Dit golf paradijs is gesitueerd in het hart van de Alpen. Deze bijzondere plek staat bekend om zijn gezonde lucht en zijn hoge besneeuwde bergtoppen.
Er zijn 8 Golfclubs in de omgeving van Sion ( authentieke hoofdstad van Wallis ). Op deze pagina krijgt u informatie over de Golfbaan , afstand naar Sion en de link naar de golfclub om het zelf nog even rustig na te lezen. U gaat dus goed geinformeerd op weg naar één van de opwindendste golfgebieden in Europa.
In Nendaz kan je heerlijk te wandelen. Je kunt kiezen voor de wat eenvoudiger wandelingen maar ook zeker voor meer uitdagende wandelroutes. Wandelen in Nendaz is een activiteit voor jong en oud. Thema- en familiewandelingen spreken ook kinderen aan terwijl ervaren bergwandelaars juist meerdaagse trektochten opzoeken. Op de wandelkaarten van Nendaz staan altijd wandelroutes die bij jou passen.
Er zo een 250 km aan gemarkeerde wandelpaden, en voor kinderwagens en rolstoelen zijn er 6 km vlakke wandelwegen uitgezet.
Langs de bekende bises loopt er 98 km aan wandelpaden.
Ga van zomer-in-wallis naar de homepage.